Meniu
COSUL MEU

Natur

Realizam sacose din hartie natur personalizate, cu dimensiunea de 32x12x41 cm, 90 g/m² si maner din sfoara. Sacosele din hartie pot fi imprimate intr-o culoare, pe fata, cu datele, logo-ul sau motto-ul firmei sau cu diferite mesaje, urari sau imagini.Ai nevoie de pungi pentru marturii la nunta sa..
Disponibil pe comanda
1,89 lei cu TVA
1,59 lei fara TVA
Realizam sacose din hartie natur personalizate, cu dimensiunea de 31x17x38 cm, 90 g/m² si maner din sfoara. Sacosele din hartie pot fi imprimate intr-o culoare, pe fata, cu datele, logo-ul sau motto-ul firmei sau cu diferite mesaje, urari sau imagini.Ai nevoie de pungi pentru marturii la nunta sa..
Disponibil pe comanda
1,36 lei cu TVA
1,14 lei fara TVA
Realizam sacose din hartie natur personalizate, cu dimensiunea de 28x17x27 cm, 90 g/m² si maner din sfoara. Sacosele din hartie pot fi imprimate intr-o culoare, pe fata, cu datele, logo-ul sau motto-ul firmei sau cu diferite mesaje, urari sau imagini.Ai nevoie de pungi pentru marturii la nunta sa..
Disponibil pe comanda
1,30 lei cu TVA
1,09 lei fara TVA
Realizam sacose din hartie natur personalizate, cu dimensiunea de  25x14x30 cm, 90 g/m² si maner din sfoara. Sacosele din hartie pot fi imprimate intr-o culoare, pe fata, cu datele, logo-ul sau motto-ul firmei sau cu diferite mesaje, urari sau imagini.Ai nevoie de pungi pentru marturii la nu..
Disponibil pe comanda
1,59 lei cu TVA
1,34 lei fara TVA
Realizam sacose din hartie natur personalizate, cu dimensiunea de 25x10x37 cm, 90 g/m² si maner din sfoara. Sacosele din hartie pot fi imprimate intr-o culoare, pe fata, cu datele, logo-ul sau motto-ul firmei sau cu diferite mesaje, urari sau imagini.Ai nevoie de pungi pentru marturii la nunta sa..
Disponibil pe comanda
1,82 lei cu TVA
1,53 lei fara TVA