Meniu
COSUL MEU

Masini Gaurit

Iti punem la dispozitie masina de insurubat cu acumulator cu o putere de 10.8V, masina ultra-compacta si usoara: ideala pentru utilizarea in zone greu accesibile. Cauti masina de insurubat cu acumulator? Nu ezita, descopera acum functionalitatea masinii de insurubat cu acumulator de la Black+Dec..
Stoc Epuizat
559,30 lei cu TVA
470,00 lei fara TVA
Iti oferim masina de gaurit cu percutie si mandrina Black+Decker cu o putere de 710W, potrivit pentru orice aplicatie de gaurire casnica.Cauti masina de gaurit cu percutie cu mandrina? Descopera aici masina de gaurit cu percutie de la Black+Decker! Asigura-ti acum o masina de gaurit de calitate i..
Stoc Epuizat
452,20 lei cu TVA
380,00 lei fara TVA
Iti punem la dispozitie masina de gaurit cu percutie Black+Decker cu o putere de 500W, potrivita pentru orice aplicatie de gaurire casnica.Cauti masina de gaurit cu percutie? Descopera aici masina de gaurit cu percutie de la Black+Decker! Asigura-ti acum o masina de gaurit de calitate ideal pentru..
Stoc Epuizat
297,50 lei cu TVA
250,00 lei fara TVA
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)
Folosim cookies-uri pentru a va oferi cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu folosirea lor.