Meniu
COSUL MEU

Furtunuri

In cazul in care te aflai in cautarea unui produs versatil, care sa iti fie de folos la treburile de zi cu zi care se gasesc prin jurul gospodariei, noi iti venim in sprijin cu o solutie care te va incanta cu siguranta. Iti punem la dispozitie tamburul portabil pentru furtun de la Aquacraft, cu dime..
In stoc
130,90 lei cu TVA
110,00 lei fara TVA
In cazul in care te aflai in cautarea unui produs versatil, care sa iti fie de folos la treburile de zi cu zi care se gasesc prin jurul gospodariei, noi iti venim in sprijin cu o solutie care te va incanta cu siguranta. Iti punem la dispozitie mini tamburul portabil pentru furtun de la Aquacraft, id..
Stoc Epuizat
136,85 lei cu TVA
115,00 lei fara TVA
Iti place sa gradinaresti? Atunci cunosti importanta unui furtun bun. Uda gradina, pastreaz-o verde! Oferim furtunul rezistent Spike, 12.5 mm diametru si 50 m lungime, din material tesut in 3 straturi ranforsat.Alege un furtun de calitate pentru a mentine gradina verde si sanatoasa! Profta de c..
Stoc Epuizat
113,05 lei cu TVA
95,00 lei fara TVA
Iti place sa gradinaresti? Atunci cunosti importanta unui furtun bun. Uda gradina, pastreaz-o verde! Oferim furtunul rezistent Satinet 1/2, 19 mm diametru si 50 m lungime, din material tesut in 3 straturi ranforsat.Alege un furtun de calitate pentru a mentine gradina verde si sanatoasa! Profta d..
Stoc Epuizat
368,90 lei cu TVA
310,00 lei fara TVA
Iti place sa gradinaresti? Atunci cunosti importanta unui furtun bun. Uda gradina, pastreaz-o verde! Oferim furtunul rezistent Satinet 1/2, 12.5 mm diametru si 50 m lungime, din material tesut in 3 straturi ranforsat.Alege un furtun de calitate pentru a mentine gradina verde si sanatoasa! Profta..
Stoc Epuizat
160,65 lei cu TVA
135,00 lei fara TVA