Meniu
COSUL MEU

Decoratiuni

Oferim amestecatoare Cocktail Flamingo, din plastic rezistent, multicolor. Produsul se comercializeaza la set de 25 bucati si se dovedeste mereu o idee ingenioasa pentru decorarea racoritoarelor, cocktail urilor, shake urilor, frappe urilor la evenimente sau pentru confortul personal.Cauti Amestecat..
In stoc
8,69 lei cu TVA
7,30 lei fara TVA
Oferim umbrelute decor pentru cocktailuri ingenioase, pentru petreceri originale. Scobitorile tip umbreluta sunt dotate cu lemn rezistent au inaltime de 23.5 cm si sunt disponibile in diverse culori. Produsul vine ambalat in set de 144 de bucati si abia asteapta sa-ti scoata masa festiva din tip..
Stoc Epuizat
19,99 lei cu TVA
16,80 lei fara TVA
5 (1)
Oferim scobitori ingenioase pentru petreceri originale. Scobitorile tip stegulete dotate cu lemn rezistent au inaltime 6.35 cm si sunt disponibile in diverse culori. Produsul vine ambalat in set de 50 de bucati si abia asteapta sa-ti scoata masa festiva din tiparul cu care erai obisnuit.Cauti Sco..
Stoc Epuizat
3,79 lei cu TVA
3,19 lei fara TVA
5 (2)
Oferim Palmieri Decor Cocktail multicolor. Produsul se comercializeaza la set de 100 bucati, are o inaltime de 15 cm si se dovedeste mereu o idee ingenioasa pentru decorarea racoritoarelor, cocktail-urilor, shake-urilor, frappe-urilor la evenimente sau pentru confortul personal.Iti doresti un acc..
Stoc Epuizat
14,99 lei cu TVA
12,60 lei fara TVA
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)