Meniu
COSUL MEU

Transport Gratuit peste 199 lei

Pentru comenzile plasate pe brandpaper.ro transportul este gratuit pentru comenzile cu valoare minima de 199 de lei (TVA Inclus), iar pentru comenzile cu valori mai mici de 199 de lei (TVA Inclus), costul transportului este de 16.99 lei (TVA Inclus). 

Poti alege livrarea comenzii prin DPD Curier, Fan Curier, Nemo Expres sau Sameday Delivery.
Coletul va ajunge la adresa mentionata in comanda si va fi inmanat personal destinatarului de catre agentul de curier. Informatii referitoare la datele tale de contact vor aparea pe colet in cazul in care curierul nu poate ajunge usor la destinatia mentionata. Este asadar important sa ne comunici la inregistrarea comenzii, un numar de telefon la care curierul sa va poata contacta in caz de necesitate.

Dupa predarea comenzii la curier, termenul de livrare este de 24 de ore pentru localitati in care firma de curierat detine centre de livrare, iar in afara retelei de curierat livrarea produselor se face in 48 de ore, respective 72 de ore. Livrarea prin curier se efectueaza de luni pana vineri, in intervalul orar 09:00 – 18:00. Produsele comandate se pot livra si sambata fara costuri suplimentare in intervalul orar 10:00 - 12:00.

Livrarea comenzilor in 24h - 48h este vizata doar pentru produsele cu stoc disponibil in depozit. 

Dupa predarea comenzii la curier, o sa primiti un sms si un email cu numar de AWB si informatii despre firma de curierat, prin care puteti urmarii statusul expeditiei in aplicatia de pe site-ul curierului.

Livrare prin Masini aflate in Distributie Proprie
Daca ai plasat o comanda iar adresa de livrare este in aria depozitelor logistice brandpaper.ro, atunci livrarea se va asigura prin masini aflate in distributie proprie.

Livrare la nivel de palet prin Pallex Romania
Daca ai plasat o comanda la nivel de palet iar adresa de livrare este in afara ariei noastre de distributiei, atunci livrarea se va asigura prin transportatori parteneri brandpaper.ro, transportul comenzilor fiind 100% gratuit.

Ridicare din Showroom
Daca produsele pe care le-ai comandat sunt pe stoc in showroom, le poti ridica personal de luni pana vineri in intervalul orar 08:00 – 17:00. Daca produsele nu sunt pe stoc in depozit cand ai inregistrat comanda, te vom anunta prin email sau telefonic cand acestea vor ajunge, pentru a se putea ridica.

Adresa Showroom: Loc. Luna de Sus, Com. Floresti, DN 1-E60, Km 490+13, Jud. Cluj
Telefon: 0731.375.390 / 0264.576.326


Folosim cookies-uri pentru a va oferi cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu folosirea lor.