Meniu
COSUL MEU

Cutii Pizza Personalizate


Realizam cutii de pizza personalizate, din carton microondulat natur, de 50x50x4 cm, pentru ambalarea si livrarea de pizza la domiciliu. Cutiile se personalizeaza in exterior, in doua culori, cu sigla si numele restuarantului, informatii despre produs, numere de telefon etc.Ai nevoie de ambalaje ali..
Disponibil pe comanda
2,05 lei cu TVA
1,72 lei fara TVA
Realizam cutii de pizza personalizate, din carton microondulat natur, de 42x42x4 cm, pentru ambalarea si livrarea de pizza la domiciliu. Cutiile se personalizeaza in exterior, in doua culori, cu sigla si numele restuarantului, informatii despre produs, numere de telefon etc.Doresti ambalaje alimenta..
Disponibil pe comanda
1,09 lei cu TVA
0,92 lei fara TVA
Realizam cutii de pizza personalizate, din carton microondulat natur, de 32x32x3.5 cm, pentru ambalarea si livrarea de pizza la domiciliu. Cutiile se personalizeaza in exterior, in doua culori, cu sigla si numele restuarantului, informatii despre produs, numere de telefon etc.Doresti ambalaje alimen..
Disponibil pe comanda
1,09 lei cu TVA
0,92 lei fara TVA
Realizam cutii de pizza personalizate, din carton microondulat natur, de 28x28x3.5 cm, pentru ambalarea si livrarea de pizza. Cutiile se imprima pe exterior, in doua culori, cu sigla si numele restuarantului, informatii despre produs, numere de telefon etc.Ai nevoie de ambalaje pentru pizzeria ta?&n..
Disponibil pe comanda
0,89 lei cu TVA
0,75 lei fara TVA
Realizam cutii de pizza personalizate, din carton microondulat natur, de 24x24x3.5 cm, pentru impachetarea si livrarea de pizza. Cutiile se imprima pe exterior, in doua culori, cu sigla si numele restuarantului, informtii despre produs, numere de telefon etc.Cauti ambalaje pentru pizzeria ta? -..
Disponibil pe comanda
0,69 lei cu TVA
0,58 lei fara TVA
Realizam cutii de pizza personalizate, din carton microondulat albit, de 50x50x4 cm, pentru ambalarea si livrarea de pizza la domiciliu. Cutiile se personalizeaza in exterior, in doua culori, cu sigla si numele restuarantului, informatii despre produs, numere de telefon etc.Doresti sa iti ambalezi a..
Disponibil pe comanda
2,25 lei cu TVA
1,89 lei fara TVA