Meniu
COSUL MEU

Cariere

Siguranta si calitatea produselor, abilitatea de a motiva si de dezvolta oamenii, capacitatea de inovare si marcile solide sunt o prioritate pentru BrandPaper. Daca va doriti sa faceti parte din cadrul unei compani cu prestigiu, un loc de munca stabil intr-o firma care isi respecta angajatii, va asteptam sa sunati la 0757.724.879 sau sa trimiteti CV-ul pe adresa de e-mail office@brandpaper.ro


Posturile disponibile in cadrul companiei sunt:

 • Area Sales Manager, Divizia Ambalare si Impachetare – Cluj Napoca
  Activitatea consta in contactarea clientilor de la birou cat si programarea intalnirilor cu potentiali clienti la sediul acestora.  Promovarea si vanzarea produselor din portofoliul societatii pe divizia de Ambalare si Impachetare, gestionarea si dezvoltarea portofoliului de clienti din aria de responsabilitate si construirea unor relatii comerciale pe termen lung.
  Produse din portofoliu: Banda Adeziva, Folie Stretch, Banda PP si PET, Banda PES, Folie Termocontractibila, Folie Stretch Alimentara, Echipamente pentru Ambalare, etc;
  Cerinte: Cunostinte de operare PC – Microsoft Office – Excel, Studii medii sau superioare, Capacitate buna de comunicare, convingere si de negociere, Permis categoria B, Spirit de initiative, seriozitate si dinamism, Perseverenta in realizarea scopurilor propuse, Ordonat si atent la micile detalii, Capabil sa lucreze in echipa, dar si individual, Rezistent la efort prelungit.
  Experienta aterioara pe un post similar constituie un avantaj.
  Beneficii: In periada de proba de 3 luni salariu BRUT este de 2200 lei (1300 lei NET), iar dupa perioada de proba se oferta un salariu BRUT de 2400 lei (1450 lei NET), Perioada de proba este 90 zile, Comision 3% din valuarea comenzilor inregistrate fara TVA, Conditii de munca la standarde europene, perspectiva unei cariere in cadrul unei firme de prestigiu, participarea la programe de traning, se asigura leptop si telefon de serviciu, Programul de lucru fix de L-V de la ora 08:00-16:00 iar biroul este amplasat in Floresti, Un loc de muncă plăcut, stabil și sigur, Super colegi!


 • Area Sales Manager, Divizia Etichete Autoadezive – Cluj Napoca
  Activitatea consta in contactarea clientilor de la birou cat si programarea intalnirilor cu potentiali clienti la sediul acestora.  Promovarea si vanzarea produselor din portofoliul societatii pe divizia de Etichete Autoadezive, gestionarea si dezvoltarea portofoliului de clienti din aria de responsabilitate si construirea unor relatii comerciale pe termen lung.
  Produse din portofoliu: Etichete Autoadezive Imprimate si Neimprimate, Role de Pret, Etichete in Coala A4, Aplicatoare si Marcatoare de Pret, Imprimante Termice si Riboane, Etichete Volumetrice.
  Cerinte: Cunostinte de operare PC – Microsoft Office – Excel, Studii medii sau superioare, Capacitate buna de comunicare, convingere si de negociere, Permis categoria B, Spirit de initiative, seriozitate si dinamism, Perseverenta in realizarea scopurilor propuse, Capabil sa lucreze in echipa, dar si individual, Rezistent la efort prelungit.
  Experienta aterioara pe un post similar constituie un avantaj.
  Beneficii: In periada de proba de 3 luni salariu BRUT este de 2200 lei (1300 lei NET), iar dupa perioada de proba se oferta un salariu BRUT de 2400 lei (1450 lei NET) – Perioada de proba este 90 zile, Comision: 3% din valuarea comenzilor fara TVA, Conditii de munca la standarde europene, perspectiva unei cariere in cadrul unei firme de prestigiu, participarea la programe de traning, se asigura leptop si telefon de serviciu, Programul de lucru fix de L-V de la ora 08:00-16:00 iar biroul este amplasat in Floresti, Un loc de muncă plăcut, stabil și sigur, Super colegi!
Folosim cookies-uri pentru a va oferi cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu folosirea lor.